Συλλογικό καθάρισμα Λόφου Στρέφη, Κυριακή 27/3, 12:00

Αυτήν την Κυριακή 27/3 στις 12:00 καθαρίζουμε και φροντίζουμε το Λόφο Στρέφη.

Όπως και τον Σεπτέμβριο, έτσι και τώρα που ανοίγει ο καιρός θα βρεθούμε για να καθαρίσουμε και να φροντίσουμε συλλογικά το Λόφο μας.

Kαθαρίζουμε όχι για να “ελαφρύνουμε” το Δήμο απ’ τις αρμοδιότητές του, αλλά γιατί ξέρουμε πως αν δεν το κάνουμε εμείς, δε θα το κάνει κανείς άλλος. Η συστηματική υποβάθμιση του Λόφου βασίζεται στην χρόνια εγκατάλειψη, ώστε η παραχώρηση της διαχείρισής του στην Prodea Investments να έρθει ως «φυσικό επακόλουθο».

Ενάντια στην εγκατάλειψη του Λόφου που τον ωθεί στην ιδιωτικοποίηση, φροντίζουμε το Λόφο που μας στεγάζει πολιτικά και κοινωνικά, τον οικειοποιούμαστε και μαζεύουμε τα σκουπίδια που βρίσκονται παρατημένα.

Αρνούμαστε την περαιτέρω απονέκρωση του Λόφου. Να τον εξερευνήσουμε, να τον αφουγκραστούμε και να ανακαλύψουμε μαζί κοινές και ελεύθερες χρήσεις του. Ιδιαίτερα μας ενδιαφέρει η χλωρίδα/πανίδα του λόφου καθώς και η φροντίδα τους.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ανοιχτή Συνέλευση για την Υπεράσπιση του Λόφου Στρέφη

VIDEO: Καρναβάλι Εξαρχείων 2022

Με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 26/2 πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του αυτοργανωμένου καρναβαλιού Εξαρχείων 2022. Ευχαριστούμε πολύ όλα τα άτομα, τις συλλογικότητες και τους μουσικούς που στήριξαν τη διοργάνωση του, τα συντρόφια που συμμετείχαν στην κατασκευή του καρνάβαλου, τον Ε. για τη μεταφορά του, την Ν. για τα ξυλοπόδαρα, τον Ν. για το βίντεο και την Ι. για την αφίσα. Τα φιλιά μας στα μικρά φιλαράκια απ’ το 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών και τα Προσφυγικά.

Παρακάτω δείτε περισσότερες φωτογραφίες και διαβάστε αναλυτική ενημέρωση:

Continue reading