ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΛΟΦΟ / ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ PRODEA στις 5 μμ.

ΟΛΟΙ/ΕΣ/Α ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ PRODEA στις 5μμ

(Χρυσοσπηλιωτίσσης 9 και Αιόλου)

Σήμερα για 4η φορά εισέβαλαν τα ΜΑΤ με μηχανικούς στο λόφο Στρέφη.

Τοπογράφοι μηχανικοί υπό την προστασία των ΜΑΤ ανέβηκαν στην κορυφή του λόφου για να κάνουν κάποιες μετρήσεις. Κάτοικοι βρέθηκαν άμεσα στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν με αποτέλεσα οι τοπογράφοι κάτω απο τις πιέσεις να αναγκαστούν να αποχωρήσουν.

Κι ενώ από εκεί και πέρα επρόκειτο για μια κανονική μέρα στον Λόφο, ακολούθησε εισβολή μηχανών της ΔΡΑΣΗ, που προσήγαγαν με βίαιο τρόπο ότι κινούνταν μέσα και γύρω από τον Λόφο, όσα διαμαρτύρονταν ή φωτογράφιζαν τη βίαιη ΔΡΑΣΗ.

Ελεύθερα αφήνονται σιγά σιγά τα 19 προσαχθέντα άτομα από τον Λόφο Στρέφη. Προφανώς δεν μπορεί να υπάρξει κατηγορία για την παρουσία μας σε έναν δημόσιο χώρο. Ο δήμαρχος Μπακογιάννης, εκλεγμένος από το 20% του εκλογικού σώματος, πλασιέ συμφερόντων των κτηματομεσιτών και των ξενοδόχων, κάνει πόλεμο εναντίον των ανθρώπων της τάξης μας στη γειτονιά των Εξαρχείων. Να βάλει καλά στο μυαλό του ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλον τον πόνο που νιώσαμε στα κορμιά μας από τα χτυπήματα των πραιτοριανών του, για όλα τα δάκρυα και την ασφυξία μας από τα δακρυγόνα που μας φιλοδώρησαν, για κάθε καταστροφή σχέσεων παιδιών και ενηλίκων από το βίαιο ξεριζωμό τους από τη γειτονιά.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ PRODEA ΣΤΙΣ 5

(Χρυσοσπηλιωτίσσης 9 και Αιόλου)

 

Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης Λόφου Στρέφη

10/08/2022